ROTINGER

ROTINGER

ОТ 2008 ГОДИНА ,PRIMA-MOT E SOLE DISTRIBUTOR /ТЪРГОВЕЦ ЗА СТРАНАТА/ НА ТУНИНГ СЕРИЯТА НА МАРКАТА ROTINGER. 

ROTINGER предлага най-широк спектър от тунинг спирачни дискове на пазара. Също така правим кратки серии или дори единични комплекти по поръчка на клиента. ROINGER тунинг спирачните дискове - като единствените в този ценови клас - се предлагат в пет дизайна. Техният актив - освен отличните физически параметри - е изключително атрактивният дизайн, привличащ всички тунинг фенове.

В зависимост от предпочитанията клиентът може да получи перфориран диск, нарязан диск или нарязан и перфориран диск - и всичко това в няколко различни конфигурации. Всички дупки се изпълняват така, че да гарантират възможно най-доброто охлаждане на дисковете. Атрактивните нарязвания също са проектирани умишлено. Техните модели гарантират ефективно почистване на спирачните накладки от повърхностните слоеве, създадени по време на тяхната работа (остатъци, "стъклена повърхност").

Предимства на ROTINGER Тунинг спирачни дискове:

- подобрена състав на материала

- технология за цифрова обработка

- подобрени технологии за завършване, като пробиване / перфориране или рязане

- по-бързо спирачно разстояние

- по-ефективно източване на замърсявания и газове

- по-бързо охлаждане

- по-дълъг живот

 Продуктите на ROTINGER Tuning са предназначени за:

водачи, благоприятстващи динамичния стил на шофиране, за които безопасността е приоритет , феновете на моторните спортове просто влизат в света на митичното спиране ,тунинг фенове, търсещи поразително изглеждащи спирачни дискове, които също са безопасни и модерни.

 Внимание!

Оригиналният дизайн на спирачните дискове ROTINGER е резултат от проучвания и тестове - той не може да се възпроизвежда самостоятелно на спирачни дискове. Всеки нов модел на спирачните дискове ROTINGER се тества при екстремни условия, при които може да се потвърди пълна безопасност.
Няма добавени продукти в тази категория