PRIMA FPT

PRIMA FPT


"PRIMA" SA, фабриката за бутални пръстени в Лодз е основен производител на бутални пръстени в Полша. Работим в автомобилната индустрия и в следпродажбения пазар.

Произведените тук стоки се изнасят в много страни по света.

Ние предлагаме пръстени с диаметър 25-250 мм (от 1 до 10 инча), които се прилагат в Дизелови двигатели с вътрешно горене и двигатели с искрово запалване (автомобили, камиони, мотоциклети), в стационарни двигатели, амортисьори, хидравлични системи и компресори.

Управлението на качеството в нашата компания се основава на изискванията на стандарта ISO / TS 16949.

Системата за управление на качеството, използвана във фабриката, се потвърждава от сертификатите ISO 9001, удостоверени от TÜV Munich, Германия.

Фирмата ни е създадена през 1945 г. Първоначално ние се занимавахме с капитални ремонти на автомобили. С течение на времето компанията започва да произвежда части за ремонт на автомобили и мотоциклети, като бутални пръстени, цилиндри, зъбни колела и цилиндрични втулки. От 1951 г. специализираме в производството на бутални пръстени, а от 1959 г. тази продукция се превърна в основна част от нашите продажби. През юли 1997 г. дружеството е преобразувано от държавно предприятие в акционерно дружество. В момента нашият фабричен производствен капацитет е около 20 милиона пръстени годишно.

Предлагаме пълен набор от пръстеновидни конструкции, приложими за всички превозни средства и оборудване, налични на пазара. С цел непрекъснато подобряване на дизайна на продуктите, както и на производствените си технологии, компанията развива широко сътрудничество с научноизследователски центрове, както и с научни и изследователски институти в страната,  и използването на собствени технически и изследователски съоръжения.

Няма добавени продукти в тази категория