OWS Our Workshop System GmbH & Co. KG

OWS Our Workshop System GmbH & Co. KG

OWS, на немски език, е съкращение за "Oder WasSonst", което означава "Или какво друго?".

Компанията е създадена от Klaus Bosshammer, за да стане водещ доставчик на продукти от най-високо качество , използвани отавтомобилната индустрия.

Когато дойдохме за първи път на пазара, въведoхме нашитедобавки на пазарa под търговската ни марка "Витамини за Вашияавтомобил". С гордост можем да кажем, че чрез усилията на нашите търговци,голяма част от автомобилната индустрия е билa обучена да използва нашитедобавки редовно,като част от услугата си. OWS също така може да разчита напостиженията си като водещ доставчик на добавки и масла на много от официалнитепредставителства на моторни превозни средства.

Днес OWS е един от най-големите независими производители на смазочни масла, добавки и продукти за грижа за автомобили със собствени операции в Германия (Производствено съоръжение), Сингапур (Азиатски щаб на продажбите) и Филипините и работи с дистрибуторски партньори в повече от 80 страни по света. В нашата фабрика, разположена в Бреуна, Германия, ние произвеждаме с най-високи стандарти за качество, в съответствие със стриктната система за управление на качеството ISO 9001, чрез която OWS предлага на клиентите си най-високо ниво на безопасност и качество.Няма добавени продукти в тази категория