AMP PARADOWSCY

AMP PARADOWSCY

Oт 2005 година сме търговски партньори за България на компанията за производство на резервни части AMP. За България имаме налични почти цялата гама клапани за леки автомобили.

PARADOWSCY AMP COMPANY е създадена през 40-те години на 20-ти век като фирма за ремонт на корабни двигатели в Шчечин. Само за няколко години специализираното производство на клапани за двигатели с вътрешно горене стана основна област на дейност, а седалището на компанията бе прехвърлено във Варшава. Увеличаването на продажбите на клапани и нарастването на интереса на клиентите към продукта допринесоха за решението на собствениците да открият втория производствен обект в Kunów, близо до Ostrowiec Świętokrzyski. Значително увеличение на производствения капацитет въз основа на международните стандарти бе постигнато чрез закупуване на машини и въвеждане на най-съвременни технологии.

        Понастоящем PARADOWSCY AMP произвежда 2 милиона клапана годишно. Високото качество на продуктите засили позицията на компанията на световните пазари. Поддръжката на производството на най-високо ниво може да бъде осигурена благодарение на въведената в компанията система за качество ISO 9001: 2008 и благодарение на екипа от образовани и компетентни служители с дългогодишен опитНяма добавени продукти в тази категория